QUI SOM

Barberà Comerç Urbà es la marca amb la que es coneix al conjunt format per l’ Associació de Comerciants de Barberà del Vallès i els Concessionaris del Mercat Municipal 11 de Setembre

Barberà Comerç Urbà treballa des d’el 2002 sobre el Pla de Dinamització. Aquest tracta sobre l’acord entre l’Ajuntament de Barberà Comerç, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Sabadell i l’Associació de Comerciants de Barberà del Vallès (Barberà Comerç Urbà), amb l’objectiu de dur a terme un conjunt d’accions per potenciar el centre comercial urbà del municipi. Ajuda a l’associació a fer-se representativa i defensora dels interessos (mitjançant els seus serveis) del associats, a més que als consumidors.

BCU, com la podem conèixer, vetlla per tots els interessos i necessitats dels comerços associats a la seva entitat. Proporciona una gran varietat de serveis a disposició del comerços, així com avantatges per al seu desenvolupament comercial.

Malgrat això, Barberà Comerç Urbà vol millorar i , a més de que els comerços barberencs s’associïn amb l’entitat per la facilitació comercial i creixement com organització associativa i no lucrativa, vetllar per tots els comerços de Barberà del Vallès. Esforçant-se perquè la ciutat sigui viscuda plenament pels seus ciutadans i amb una millor qualitat de vida.

Treballem, en definitiva, amp l’objectiu de potenciar el nostre model de comerç, modern i de qualitat.

Junta directiva Barberà Comerç Urbà

Alfonso Alharilla

Alfonso Alharilla

President
Exposito, Isabel

Exposito, Isabel

Secretaria
Carolina Azorin

Carolina Azorin

Tresorera
Xavier Caldero

Xavier Caldero

Vocal
Albert López

Albert López

Vocal
Mònica Sempere

Mònica Sempere

Vocal
Manoly Arriaga

Manoly Arriaga

Vocal
Angel Aso

Angel Aso

Vocal
Carlos Conde

Carlos Conde

Vocal
Montserrat Garcia

Montserrat Garcia

Vocal
Pere Sanfeliu

Pere Sanfeliu

Soci Honorific
© Copyright - Barberà Comerç Urba - Sugerencias a: info@detotapropteu.com