CARTA DE VALORS

VISIÓ

Barberà Comerç Urbà es una associació de comerciants que vetlla per l’equilibri dels comerços de la ciutat de Barberà del Vallès.

Representem a tots els nostres socis, recolzant-los i ajudant-los per aconseguir les seves necessitats.

MISSIÓ

La nostra missió com associació de comerciants es vetllar per l’estabilitat i rendibilitat tant econòmica i social dels comerços barbarenc associats amb la finalitat de vincular-se i promocionar el comerç de Barberà i la pròpia població.

COL·LABORACIÓ

Pretenem col·laborar en la gran mesura possible amb tots els comerços associats facilitant la seva harmonia.

COMPROMÍS

Ens comprometem a dur a terme tots els nostres serveis i prestacions per tal de generar un sentiment de pertinença dels comerços barberencs amb la seva associació de comerciants que vetllem per la seva situació actual.

REPRESENTATIVITAT

Defensem i representem als associats enfront en les seves necessitats així com davant de gran empreses i institucions.

RESPONSABILITAT

La professionalitat dels nostres comerciants es un dels factors primordials que tenim en compte, i es per això que ens sentim compromesos a recolzar-los i donar-los suport.

PARTICIPACIÓ

Ens preocupem en que tots els comerços siguin partícips dels nostres serveis i protagonistes de les nostres activitats, amb l’única finalitat de beneficiar-los.

CONFIANÇA

Intentem establir una relació propera amb els nostres socis, coneixent-los i aprenem a tractar-los com ells volem. Ens apropem als seus interessi i necessitats, satisfent-los de la millor forma possible i com ells volem, aproximant-los a les seves expectatives.

VALORS SOCIALS

Barberà Comerç Urbà no es aliena a la situació social en la que es troba en aquest moment la societat i el nostre municipi en concret. Per aquets motiu treballarà intensament dotant les seves campanyes i activitats amb una vessant solidària.

© Copyright - Barberà Comerç Urba - Sugerencias a: info@detotapropteu.com